Beauty Works extensions är designade med professionella frisörer i åtanke. Med över 10 års erfarenhet av att leverera extensions av högsta kvalitet, erbjuder Beauty Works ett brett sortiment av de snabbaste, mest effektiva och mest skonsamma extensionsmetoderna.

 

Vi använder enbart den allra bästa hårkvaliteten som består av 100% Remyhår. Vårt naturliga hår är noggrant handplockat, där fjällskiktet är fullt bevarat genom en skonsam process för att säkerställa att håret bevaras intakt och ligger åt samma håll från rot till topp. Detta försäkrar en naturligt fin glans, spänst och håret bevaras trasselfritt genom hela livslängden. Våra hår är dessutom double drawn som ger ett lyxigt, fylligt hår.

Hår som är double drawn genomgår en noggrann process där man för hand säkerställer att håret har samma längd.
Eftersom dessa slingor är betydligt fylligare, räcker färre slingor för att nå en full förlängning. Resultatet lämnar fylliga toppar som för tankarna till ett nyklippt voluminöst hår.

 

Upptäck Beauty Works tre nya, unika nyanser inspirerade av Rivieran.
Kollektionens nyanser smälter samman och skapar vackra, solkyssta toner.

 

 

AMALFI BLONDE

En askig bronde med kalla nyanser skapar det perfekta sensommarhåret! En multidimensionell mix av kalla och softa slingor smälter samman till en naturlig, mörk botten.

 

ST TROPEZ BLONDE

En naturlig, gyllene nyans som sömlöst går från en mustig bottenfärg till ljusa slingor och skapar en vacker solkysst look.

 

SORRENTO BRONDE

En naturlig nyans där mörkt möter kalla, ljusa toner. De ljusa slingorna framhävs av en sofistikerad mörk botten som naturligt smälter samman i längderna.

 

TILLGÄNGLIG I SLIMLINE TAPE • INVISITAPE • FLAT TIP BONDS • CLIP-INS