För oss är vår relation till dig det allra viktigaste där vi med ett personligt engagemang ger kunskap och inspiration till dig som frisör. Vi stöttar, hjälper och gör allt för att du ska få en enklare, roligare och mer lönsam vardag. Tillsammans med oss utvecklar du din verksamhet och yrkesprofessionella roll samtidigt som förutsättningar skapas för att förverkliga dina mål och ambitioner.

Tendenz grundades 2002 och har under åren utvecklats till en trygg partner till svenska frisörer.
Vårt huvudkontor ligger i Mellerud, i hjärtat av Dalsland och vi huserar i vår skräddarsydda fastighet med både lager och kontor. Tillsammans med vår resande säljkår och vårt inspirerande utbildningsgäng är vi ett starkt team som gör allt för att du som frisör ska lyckas i ditt professionella hantverk.

Tendenz erbjuder dig som frisör en enklare, roligare och mer lönsam arbetsdag genom utbildning och ett komplett sortiment med produkter av hög kvalité. Vi skapar helt enkelt de bästa förutsättningarna för att du ska kunna skapa den ultimata arbetsdagen på salongen för dig och dina kunder.

Tillsammans skapar vi världsklass ❤

 

Klicka på bilden nedan för att se hela vår portfolio.

 

Mer om oss

Mot en bättre värld och snyggare hår

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för dig som frisör. Läs mer om vår affärsidé och hur vi jobbar för att ge dig de bästa förutsättningarna för dig som frisör.