R+Co är det innovativa och trendkänsliga varumärket som skapar unika och funktionella produkter för varje tillfälle. Framtagna för att göra arbetet lättare för dig som frisör och/eller stylist. Våra prisbelönta produkter innehåller unika ingredienser och fördelar som är utvecklade för att ge omedelbara, högpresterande resultat samtidigt som hårets kvalitet sätts i första hand.

Veganska ingredienser säkerställer också vår tids moderna krav och du kan också vara säker på att alla produkter är färgsäkra, glutenfria och de innehåller heller varken parabener, sulfater, mineraloljor eller vaselin. De har dessutom värme- och UV-skydd och testas naturligtvis heller inte på djur.
Med örat tätt mot marken följer R+Co de absolut senaste trenderna och säkerställer att du alltid kan vara säker på att vara uppdaterad i ditt produktsortiment.

R+Co grundades av några av världens mest kunniga och inspirerande frisörer – Howard McLaren, Garren och Tom Priano. Förpackningarna och dofterna är designade för att skapa en känsla, plats, stil eller attityd.
R+Co är ett kollektiv med några av de mest trendsättande, banbrytande och innovativa frisörerna i branschen. Tillsammans har de mer än ett århundrade gemensam lång erfarenhet.

ALL YOU NEED IS GOOD HAIR.

 

       

Se alla våra R+CO produkter

Bli återförsäljare av R+CO