2021 / 02 / 17

R+Co BLEU

R+Co BLEU är den hållbara och lyxiga couture-kollektionen från R+Co. Genom att kombinera trender och stil med banbrytande innovation i skapandet av formulas, hållbarhet och ikonisk förpackningsdesign, skapar denna nya produktserie glamour, elegans och enastående kvalitet till daglig hårvård.

R+Co Bleu är skapat ur en redaktionell synvinkel med konstnärens hantverk i åtanke och med hjälp av den ovärderliga erfarenhet som R+Co’s kollektiv besitter. R+Co’s kollektiv består av en grupp med branschens mest exceptionella hårstylister och colorister som tillsammans har över ett århundrade lång erfarenhet och som står bakom många av popkulturens mest ikoniska looks och avgörande fashion- ögonblick. Detta resulterade i högpresterande produkter som ger dina kunder chansen att självsäkert skapa trendiga hårstylingar utan problem, varje dag.

Lyxiga, vårdbaserade formulas ger hög prestanda och vård till håret:
– Utredande och färgsäkra
– UV- och värmeskydd
– Glutenfria och formulerade utan parabener, sulfater, mineralolja och petroleum
– Vegansk och ej testade på djur

 

2020 / 12 / 09

Structure by Joico

STRUCTURE by JOICO är varumärket som lyfter fram individualitet och kreativitet. Serien erbjuder dig produkter som lever upp till de höga krav JOICO är kända för.

De använder metaforen ”rhythm” som ett uttryck för individualitet. Hur du väljer att leva ditt liv, det som gör dig exalterad, de intressen du har, det är saker som gör dig unik. Varumärket ger dig friheten att skapa din egen stil. Frisyrer som utstrålar individualitet och som varierar från helt perfekta till härligt operfekta.

 

Se alla våra Structure produkter

Bli återförsäljare av Joico

2020 / 12 / 08

R+Co

R+Co är det innovativa och trendkänsliga varumärket som skapar unika och funktionella produkter för varje tillfälle. Framtagna för att göra arbetet lättare för dig som frisör och/eller stylist. Våra prisbelönta produkter innehåller unika ingredienser och fördelar som är utvecklade för att ge omedelbara, högpresterande resultat samtidigt som hårets kvalitet sätts i första hand.

Veganska ingredienser säkerställer också vår tids moderna krav och du kan också vara säker på att alla produkter är färgsäkra, glutenfria och de innehåller heller varken parabener, sulfater, mineraloljor eller vaselin. De har dessutom värme- och UV-skydd och testas naturligtvis heller inte på djur.
Med örat tätt mot marken följer R+Co de absolut senaste trenderna och säkerställer att du alltid kan vara säker på att vara uppdaterad i ditt produktsortiment.

R+Co grundades av några av världens mest kunniga och inspirerande frisörer – Howard McLaren, Garren och Tom Priano. Förpackningarna och dofterna är designade för att skapa en känsla, plats, stil eller attityd.
R+Co är ett kollektiv med några av de mest trendsättande, banbrytande och innovativa frisörerna i branschen. Tillsammans har de mer än ett århundrade gemensam lång erfarenhet.

ALL YOU NEED IS GOOD HAIR.

 

Se alla våra R+CO produkter

Bli återförsäljare av R+CO

2020 / 12 / 08

Joico

Ingenting slår ett friskt och starkt hår. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som skapar magi och som omgivningen direkt lägger märke till.
Vi kallar det för ”JOI”. Joi är hjärtat i allt vi gör.

JOICO har legat i framkant för innovativa hårvårdsprodukter under de senaste 40 åren. Grundaren Steve Stefano från Kalifornien insåg att de hårvårdsvarumärken som fanns vid den tiden inte uppfyllde de krav som han letade efter. Han valde därför att utveckla sitt eget hårvårdsvarumärke. Faktum är att JOICO var först med att inse vikten av att använda alla hårets aminosyror som vårt hår består av.

Idag är JOICO prisbelönad och ledande aktör inom professionell hårvård i över 65 länder och erbjuder högkvalitativa färger och produkter. Joicos innovativa SmartRelease-teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, släpper kontinuerligt ut tre vårdande ingredienser: Keratin, arginin och nyponfröolja som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs.

 

Se alla våra Joicos produkter

Bli återförsäljare av Joico