VI SKAPAR DIN DRÖMSALONG

Vill du öppna din egen drömsalong? Med vår långa branscherfarenhet är vi gärna med och bygger din salong från grunden. Genom Tendenz Interiördesign får du vår hjälp att utveckla, inreda och utrusta en unik salong som utgår från dina drömmar och din målgrupps behov.

Vårt nära samarbete med några av Europas ledande agenturer ser till att vi skapar rätt känsla och kundupplevelse till din salong. Med italienska högkvalitativa Pietranera och Karisma kan vi erbjuda planskisser, 2D och 3D-ritningar så att du får en bra bild av hur salongen kommer att se ut, gällande allt från möblering, golv till produkter. Vi samarbetar även med franska agenturen Cindarella och engelska agenturen REM. Välkommen att höra av dig och skapa din drömsalong redan idag.

För beställning eller mer information, kontakta er säljare eller Jörgen Nykvist (0530-75 98 03 eller jorgen@tendenz.se)

 

 

 

Pietranera

Pietranera är en av världens ledande leverantörer av frisörmöbler. Med sina begåvade designers och den senaste tekniken utvecklar de spännande koncept och produkter och är en bra övergripande leverantör av möbler och utrustning. Kombinationen av italiensk design och skräddarsydda hantverk är oslagbar. Om du satsar på Pietranera-möbler till din salong, har du möbler med en riktigt lång livslängd.

Karisma

Karisma finns i samma hus som Pietranera, och även om många möbler liknar varandra har Karisma sitt egna uttryck. Kollektionerna är starka, med många tuffa utrustningsmodeller. Du hittar också ett mycket bra utbud av möbler och utrustning i den mellersta prisklassen. Letar du efter en bra kombination av tuff design och bra pris, är Karisma leverantören för dig.

REM

REM är marknadsledande inom frisörsmöbler i England. De är en mycket bra snickeriverkstad, vilket framgår av den stora möjligheten att anpassa möbler enligt kundens egna behov. Både mottagnings- och stylingstationer har ett stort antal laminat att välja mellan, vilket kan kombineras helt enligt dina önskemål. REM kan också skräddarsy lösningar för specifika behov.