2021 / 03 / 04

Inredning

VI SKAPAR DIN DRÖMSALONG

Vill du öppna din egen drömsalong? Med vår långa branscherfarenhet är vi gärna med och bygger din salong från grunden. Genom Tendenz Interiördesign får du vår hjälp att utveckla, inreda och utrusta en unik salong som utgår från dina drömmar och din målgrupps behov.

Vårt nära samarbete med några av Europas ledande agenturer ser till att vi skapar rätt känsla och kundupplevelse till din salong. Med italienska högkvalitativa Pietranera och Karisma kan vi erbjuda planskisser, 2D och 3D-ritningar så att du får en bra bild av hur salongen kommer att se ut, gällande allt från möblering, golv till produkter. Vi samarbetar även med franska agenturen Cindarella och engelska agenturen REM. Välkommen att höra av dig och skapa din drömsalong redan idag.

För beställning eller mer information, kontakta er säljare eller Jörgen Nykvist (0530-75 98 03 eller jorgen@tendenz.se)

 

 

 

2021 / 02 / 16

Framar

Framar har ett brett urval av folie, borstar och utrustning. Folien har tagit fart helt och är fantastiska att arbeta med.

Strukturen i folien gör att de sitter bra i håret och är lätta att använda. Färgborstarna är unika, passar bra i handen och ger en effektiv färgning. Borstarna finns också i flera olika typer så att du som frisör kan arbeta mer kreativt på ett effektivt sätt. Framars folie gör mindre ljud än andra folier, vilket gör att kunden får en mer bekväm upplevelse när de får huvudet fullt av folie.

Nämnde vi de snygga borstarna?

 

 

Se alla våra Framar produkter

Bli återförsäljare av Framar

2020 / 12 / 17

Y.S./Park

Delar från Y.S Parks sortiment dyker ofta upp på de stora scenerna runt om i världen och finns idag representerade i över 50 länder. Att jobba fram de allra bästa verktygen har varit visionen från dag ett för grundaren Mr Park.

Snabbt, enkelt och exakt är tre starka egenskaper som Mr Park ständigt eftersträvar när han produktutvecklar sitt sortiment. Alla verktyg är genomtänkt designade med hög kvalitet för att alla ska kunna skapa frisyrer enkelt. Y.S Parks filosofi är att göra människor vackra, vara skonsamma mot människor och jorden.

 

Se alla våra Y.S. PARK produkter

Bli återförsäljare av Y.S. PARK