2021 / 04 / 28

R+Co BLEU

Vi har äran att äntligen få presentera vad vi har jobbat med i månader, nämligen R+Co BLEU Nordic!

 

R+Co Bleu är skapat ur en redaktionell synvinkel med konstnärens hantverk i åtanke och med hjälp av den ovärderliga kunskapen som R+Co’s kollektiv besitter. R+Co’s kollektiv består av en grupp av branschens mest exceptionella, trendsättande hårstylister och colorister som tillsammans har över ett århundrade av erfarenhet och som är ansvariga för att ha skapat många av popkulturens mest ikoniska lookar och banbrytande moderörelser. Kollektionen är indelad i familjer utifrån vilka fördelar de har och återspeglas i fyra olika färger: blå för Essentials, orange-röd för Color, grön för Repair & Moisture och lila för Volume. Vi längtar att få höra vad ni tycker och vilka som blir just er favorit!

 

Kontakta er säljare eller beställ redan idag på vår webshop!

 

 

Ta hand om er!

2021 / 04 / 16

Swedish Beauty Awards 2021

Vi är otroligt glada och stolta över att Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector har vunnit ”Årets Hårvård Frisör” på Swedish Beauty Awards 2021.

K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector är mirakelsprayen som ger ett dagligt skydd och ökad glans. Denna silkeslena leave-in behandling lämnar håret med ett osynligt men kraftfullt skydd mot värmeverktyg och UV-strålar som lätt kan tona ur hårfärgen. Ger även ett mjukt, silkeslent hår med en fantastisk glans.

Så här beskriver Swedish Beauty Awards:

Årets Hårvård Frisör

Joico

K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector

Motivering:

Mångsidig produkt som kombinerar utredande, värmeskyddande och färgbevarande egenskaper med vård som ger håret frissfri glans och stuns. En ny vänskap som är perfekt på alla vis.

Läsa mer om K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector

 

2021 / 04 / 01

Välkommen Fan Palm

Välkommen Fan Palm!

Låt dig förföras till ett tropisk paradis som bara väntar på att bli upptäckt. Bländande färger och fantastiska tryck förenar klassisk och sofistikerad design med funktion.

De danska varumärket Fan Palm har jobbart hårt för att få fram dessa otroligt fina och funktionella borstar. Lyxiga nylon-och vildsvinsborstar med en biologiskt nedbrytbar kropp. Nylonpiggarna är längre och stimulerar försiktigt hårbotten och fördelar naturliga oljor för extra glans. De hjälper också till att reda ut håret, samtidigt som vildsvinpiggarna distribuerar talg. Borsten stimulerar blodflödet till hårsäckarna vilket kan förbättra hårväxten. De flesta tycker att de kan minska frekvensen av hårtvätt till var tredje eller var fjärde dag.

Låt denna borste ta med dig till fridfulla tropiska vibbar och förhoppningsvis äventyr i din vardag.

 

Ta hand om er!

2021 / 03 / 28

Sutra Beauty

Wow, wow, wow! Vi vet inte vart vi ska börja, vi är helt mållösa!

SUTRA har vart på våra läppar de senaste månaderna och som vi har längtat efter att få släppa dessa stylingverktyg till er! SUTRA är vårt nya värmeverktygsbrand som är helt nytt för oss i Europa och som står för både kvalité och design.

SUTRA är varumärket med värmeverktygen för både dig som professionell frisör och för dina kunder som är nya i världen bland värmeverktyg. Oavsett om du behöver en ny fön, plattång eller locktång kan du vända dig till oss.

SUTRA använder sig av infraröd värme vilket ger mindre slitage på håret eftersom infraröd värme värmer håret inifrån och ut vilket ger färre skador på fjällskiktet. För vem vill ha slitage? Ingen!

Är ni redo att testa framtidens värmeverktyg redan idag? Kontakta er säljare eller gå in på vår webshop.

 

Ta hand om er!

2021 / 03 / 20

Framar

Vi fortsätter avslöja ytterligare nyheter till vår varumärkesportfölj! Nu kan vi äntligen få presentera vårt nya varumärke FRAMAR som kommer att komplettera vår portfölj på ett mycket bra sätt.

I Framars omåttligt populära sortiment finns ju allt från folie till penslar och clips men framförallt – en borstkollektion som är värd att ta en närmare titt på, som enkelt reder ut trassliga hår.

Framar ägs och utvecklas av en frisör och har alltid handlat om att förse andra frisörer med verktyg som inspirerar och hjälper dem att bli sitt bästa jag. Med en historia på över 30 år har Framar fått möjligheten att se tekniken inom färgvärlden avancera i en vacker och snabb takt. På Framar firar vi de hundratals färgföretag som ständigt utmanar sig själva för att skapa de vackraste färgerna för varje hår. Det är en ära att stå bredvid var och en av dem, passionerade att ge frisörer verktyg, inspiration och de nätverk de behöver för att blomstra i sina skapelser.

 

Kontakta er säljare eller beställ redan idag på vår webshop!

Ta hand om er!