2024 / 03 / 12

SOFT BOUNCE NATURAL TEXTURE & CURL

SOFT BOUNCE NATURAL TEXTURE & CURL

& 

REBOUNCE NATURAL TEXTURE & CURL DEFINING CRÈME

 

SOFT BOUNCE

NATURAL TEXTURE & CURL SHAMPOO
Skapa de perfekta lockarna med SOFT BOUNCE NATURAL TEXTURE & CURL SHAMPOO. Framhäv den naturliga texturen och lockarna i ditt hår med bananfruktextrakt och svartkumminolja som är otroligt näringsgivande. Ger en oemotståndlig kombination av fukt, silkeslen mjukhet, fantastisk volym och spänst till dina lockar.

 

 

 

 

 

SOFT BOUNCE

NATURAL TEXTURE & CURL CONDITIONER

Ger en oemotståndlig kombination av fukt, silkeslen mjukhet, fantastisk volym och spänst till dina lockar. SOFT BOUNCE NATURAL TEXTURE & CURL återställer hårets elasticitet och fukt samt gör håret lätt att reda ut. Skapa lockar som både är och känns friska!

 

 

 

 

 

 

REBOUNCE

NATURAL TEXTURE & CURL DEFINING CRÈME

En lyxig och lättviktig kräm som tillför omedelbar fukt, silkeslen mjukhet, kontroll och glans. Ger naturliga lockar fantastisk rörelse och spänst. Ett måste för lockiga hår som förtjänar det bästa!

 

 

 

Vill du veta hur du beställer, kontakta oss på: 0530-75 98 00 eller info@tendenz.se

2024 / 03 / 05

KBOND20 POWER MASQUE

KBOND20 POWER MASQUE ger ditt hår allt det behöver! En kombination av återuppbyggande keratinproteiner och intensiv fukt ger ditt hår en otrolig mjuk och silkeslen känsla. Håret känns fylligt med en luftig volym och vacker glans. Samtidigt stärks hårets bindningar vilket ger spänst, styrka och ett friskt hår.

 

De unika ingredienserna i Defy Damage är aktiva och kraftfulla som stärker hårets bindningar, skyddar och ger ett starkt och motståndskraftigt hår. K-PAK innehåller likt hela Joicos vårdserie JOICO SmartRelease™ liposomteknologin som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs. Håret återuppbyggs inifrån och ut och resultatet är ett friskt, glansigt och vackert hår.

KBOND20 är en kombination av dessa två fantastiska serier!

Arginin är en aminosyra och ett bindningsmolekyl med både positiv och negativ laddning.
Det bidrar inte bara till att stärka hårets bindningar utan också till att återuppbygga dem.

Skyddande Lipider: är den exakta typen man hittar i friskt hår – agerar som ett första
försvar för att förhindra skador från värme, kemiska behandlingar, styling och UV-strålar.
Ger synbart resultat redan efter en användning.

Moringafröolja: en rik källa till antioxidanter, Vitamin A och E, Zink och Silica – alla
grundläggande för ett friskt, starkt och motståndskraftigt hår. Tillför även glans och
mjukhet.

VAD ÄR HEMLIGHETEN?
Vad står KBOND20 för? “K” står för den prisbelönta K-PAK
Keratin Teknologin. “20” representerar kombinationen av de
18 aminosyrorna som naturligt förekommer i håret, tillsammans
med moringafröolja och skyddande lipider.

 

Vill du veta hur du beställer, kontakta oss på: 0530-75 98 00 eller info@tendenz.se

2023 / 10 / 18

Beauty Works Riviera Collection

Beauty Works extensions är designade med professionella frisörer i åtanke. Med över 10 års erfarenhet av att leverera extensions av högsta kvalitet, erbjuder Beauty Works ett brett sortiment av de snabbaste, mest effektiva och mest skonsamma extensionsmetoderna.

 

Vi använder enbart den allra bästa hårkvaliteten som består av 100% Remyhår. Vårt naturliga hår är noggrant handplockat, där fjällskiktet är fullt bevarat genom en skonsam process för att säkerställa att håret bevaras intakt och ligger åt samma håll från rot till topp. Detta försäkrar en naturligt fin glans, spänst och håret bevaras trasselfritt genom hela livslängden. Våra hår är dessutom double drawn som ger ett lyxigt, fylligt hår.

Hår som är double drawn genomgår en noggrann process där man för hand säkerställer att håret har samma längd.
Eftersom dessa slingor är betydligt fylligare, räcker färre slingor för att nå en full förlängning. Resultatet lämnar fylliga toppar som för tankarna till ett nyklippt voluminöst hår.

 

Upptäck Beauty Works tre nya, unika nyanser inspirerade av Rivieran.
Kollektionens nyanser smälter samman och skapar vackra, solkyssta toner.

 

 

AMALFI BLONDE

En askig bronde med kalla nyanser skapar det perfekta sensommarhåret! En multidimensionell mix av kalla och softa slingor smälter samman till en naturlig, mörk botten.

 

ST TROPEZ BLONDE

En naturlig, gyllene nyans som sömlöst går från en mustig bottenfärg till ljusa slingor och skapar en vacker solkysst look.

 

SORRENTO BRONDE

En naturlig nyans där mörkt möter kalla, ljusa toner. De ljusa slingorna framhävs av en sofistikerad mörk botten som naturligt smälter samman i längderna.

 

TILLGÄNGLIG I SLIMLINE TAPE • INVISITAPE • FLAT TIP BONDS • CLIP-INS

2023 / 10 / 11

2023 Julkampanjer

Julen närmar sig med stormsteg och vi hjälper er med fina julerbjudanden.
Oavsett om era kunder önskar en färdig box ifrån Joico eller vill välja produkter själv från R+Co eller R+Co BLEU finns det något för alla!

 

Joicos färdiga presentboxar är så otroligt fina och finns i samtliga serier. Här kan ni och era kunder välja den serien som passar för just erat hår.

    

 

 

X-mas deal!

Skäm bort dig själv med R+CO.

I årets R+Co deal kan du som frisör och era kunder välja valfria varor och få 20% rabatt. Plus att era kunder får en cool necessär när dem handlar minst 2 R+CO-produkter.
Dessutom erbjuder vi en exklusiv julrabatt även till era kunder. Handla nu och unna dig lite extra!

 

 

 

 

 

Julens lyxigaste gåva är här!

Låt oss börja med att belöna dig. När du handlar R+CO BLEU-produkter för att ta hand om ditt hår får du en elegant necessär som gåva. Som om det inte vore nog, väntar även en exklusiv julrabatt på dig. Köp minst 2 produkter från R+CO BLEU och skäm bort dig själv eller någon du älskar med dessa fantastiska produkter.

Det finns även en exklusiv travel beauty pouch fylld med Reflective Shine Hairspray i fullsize samt De Luxe shampoo & conditioner i travelsize från R+CO BLEU.
Nu kan du erbjuda dina kunder en helt otrolig kampanj, perfekt för nya kunder som vill testa R+CO BLEU.

 

 

 

Vill du veta hur du beställer, kontakta oss på: 0530-75 98 00 eller info@tendenz.se
2023 / 09 / 07

LOST TREASURE

Acid Wash byter namn till LOST TREASURE! 🌟⁠ ⁠

 

Samma förpackning och magiska innehåll. 🌟⁠ Ibland behöver man djuprengöra håret ordentligt och återställa det till dess naturliga tillstånd. LOST TREASURE, en äpplecidervinäger-baserad rengöring är perfekt för att effektivt rengöra håret utan att ta bort naturliga oljor eller färg. Det gör håret mjukt, lugnar hårbotten och ger exceptionell glans.⁠ ⁠ BRA FÖR: För alla er som älskar torrschampo + stylingprodukter, samt vill återställa hårets naturliga balans och glänsande tillstånd.⁠ ⁠ GÖR SÅ HÄR: Blöt håret. Tryck försiktigt ut LOST TREASURE direkt i hårbotten med hjälp av flaskans munstycke. Massera in och låt verka i 1–3 minuter. Skölj noggrant. Kan också användas som ersättare för schampo, eller för både schampo och balsam som en co-wash.⁠ ⁠ ⁠

 

Beställ på shop.tendenz.se, direkt via din säljare eller ring kundtjänst på 0530-759800🌟⁠