2021 / 07 / 28

Härliga nyheter från Foil Me

Som vi har längtat att kunna dela denna nyheten med er! Vi är stolta att kunna ge er möjlighet att jobba med dessa underbara nyheter från Foil Me. Foil Me är ett Australiskt folie- och pensel varumärke som nyligen kommit till Sverige.

Foil Me har ett fint utbud av fantastiska folie i olika mönster för alla tillfällen och humör. Inte nog med att dom är fina att se på, så är de också fantastiska att använda för dej som frisör! Legeringen och texturen kombinerat försäkrar att Foil Me´s folie är exceptionell. Dessutom är de tidseffektivt då folien motverkar glidhet och varje design är designad för att försäkra ren och snabb pensling, enkelt att ta en ny folie och där skräp är minimalistiskt. Folien och förpackningen är 100% återvunnet material och är gjorda från en procentsats från återvunnen aluminium material som all aluminiumfolie är. Foil Me är ett papperslöst företag och försöker använda nedbrytningsbar martial för packningen så långt som möjligt. Win Win för alla!

 

Utöver folie så har även Foil Me otroligt fina penslar att jobba med. Fyra penslar i olika storlekar för olika färgnings tekniker. Borstarna är veganska med extra långa borstpiggar och signature präglingen på skaftet gör det enkelt att applicera så att produkt släng är minimalt. Dessa penslar finns att beställa styckvis eller som ett sett!

 

Ta hand om er!

 

2021 / 07 / 20

BLEU X Camilla Jönsson Collection

Vi har nu kommit till vår andra kollektion tillsammans med vår nordiska huvudambassadör Camilla Jönsson.

 

Denna gång hittar vi underbara lockar, en wet look och även här flätor, men i ett nytt format. Låt dig inspireras!

 

Selmas fantastiska lockar får oss att drömma om självfall och soliga dagar på stranden.

 

Inom kort hittar du videos på alla fina frisyrer på vår Instagram @randcobleunordic

2021 / 07 / 09

Nu går vi på semester

Nu går vi på semester och öppnar åter igen 26/7.

Vi laddar upp inför en höst med mycket spännande nyheter!

Hoppas ni njuter utav sommaren och laddar batterierna, i höst händer det grejer!


Din order packas och skickas som vanligt under sommaren, klicka här för att beställa!

 

Ta hand om er!

2021 / 07 / 05

Blomstrande tider med R+Co BLEU

Vi har, som ni säkert redan vet, den stora äran att ha en nordisk huvudambassadör tillsammans med oss på R+Co BLEU – Camilla Jönsson. Camilla kommer bland annat leda de kommande ambassadörsträffarna men även dela med sig av inspiration till oss alla kontinuerligt under året.

I vår första R+Co BLEU x Camilla Jönsson Collection hittar vi inspiration i den blomstrande tiden vi befinner oss i nu med färgglada blommor men också flätor som vi sett tidigare men som fortfarande är precis lika aktuellt.

       

Inom kort hittar du videos på alla fina uppsättningar på vår Instagram @randcoleunordic 

       

Addera en sjal till dina flätor för att få dem att sticka ut lite extra!

2021 / 07 / 01

Lär känna vår nordiska R+Co BLEU ambassadör Camilla Jönsson

Vem är Camilla?

Camilla har en gedigen bakgrund som vinnare i svenska Årets Frisör hela två gånger – i totalt fem kategorier – och hon har också utsetts till Årets Makeupartist. Dessutom har hon lett backstageteam under Fashion Weeks flertalet gånger och har också stor erfarenhet av de stora scenerna runt om i Europa, där hon gjort både visningar och utbildningar. Hennes arbetsfält sträcker sig över hela världen, både som hårstylist och makeupartist vid fotograferingar såväl som visningar. Några av hennes uppdragsgivare är Vogue, Elle, L’Officiel och Marie Claire.