All färg som JOICO erbjuder finns i JoiColor System och har den gemensamma och unika egenskapen att den vårdar och reparerar håret samtidigt som det färgas, tack vare den unika teknologin Quadramine Complex. Alla färger kommer ge ett levande resultat med intensiva och rika nyanser med lång hållbarhet.

 

Se alla våra JoiColor-produkter

Bli återförsäljare av JoiColor System

JoiColor System

Vero K-PAK Color är färgen som är perfekt för dig som gillar att jobba kreativt och som gillar att skapa dina egna färgrecept.
LumiShine Repair+ Color är ett komplett färgsystem med färdigblandade färger.
Blonde Life Color är den perfekta lösningen för att bli blond. Färgen innehåller den näringsrika blandningen av Tamanu- och Monoioljor, med den stärkande ArgiPlex-teknologin som innehåller Quadramine Complex.
Upptäck ett bländande spektrum av vågade och klara färger med Color Intensity—våra intensivt pigmenterade färger är designade för att ge dig möjlighet att välja fritt bland nyanserna och uttrycka din kreativitet till max.
Upptäck alla våra blekningar som levererar hög prestanda och skonsamma resultat. De gör det möjligt för blekning både vid hårbotten och i längderna samtidigt som håret bevaras otroligt nära dess ursprungliga, friska skick.