I Tendenz Saxkoncept kan du vara säker på att få högklassig utbildning och spännande inspiration som levererar i världsklass.
Tillsammans med Studio Epic och Patricia Hillhammar i spetsen erbjuder vi ett spännande utbildningskoncept.

Med vår långa och värdefulla, gemensamma erfarenhet av högkvalitativa verktyg vet vi vikten i guld hur viktigt det är att välja rätt verktyg för att bli en bättre frisör.
Vår gemensamma strävan är att låta frisörsverige ständigt låta sig utvecklas för att nå helt nya höjder och hålla sitt goda hantverk uppdaterat.
Välkommen ombord på resan framåt, tillsammans skapar vi världsklass.

Tendenz saxkoncept

Det här är en perfekt kurs för dig som vill få en introduktion till barberaryrket. Här får ni lära er mer om skägg och rakning med kniv samt får en step-by-step på skinfade.
Ida Forsberg, utbildad till barberare i London, är er lärare den här dagen. Ni får se en demo på både skägg/rakning samt skinfade och jobbar sedan praktiskt på modeller som salongen ordnar.

En utbildning där vi går vi igenom precisionsklippning, vikten av indelningar och hur vi lyckas med en grafisk gradering för att sedan byta linje och klippa en karaktärsfull kort frisyr med fri tolkning.
Ni jobbar praktiskt på dockhuvuden som ni sedan får ta med er hem.

Vi klipper en populär frisyr som går att variera i mängder och öppnar upp förståelsen för kreativitet och textur på många olika sätt.
Här lär du känna dina verktyg och får en djupare inblick i verktygens värld. Vi pratar om känslan i håret och att det lilla gör den stora skillnaden! Ni jobbar praktiskt på dockhuvuden som ni sedan får ta med er hem.

För dig som är ny / relativt ny eller har varit borta från yrket en längre tid.

Genom den här kursen får du en bättre ergonomi, djupare förståelse för grundteknikerna vid klippning, guidning i kundbemötande och hur du på bästa sätt konsulterar dina kunder. Du får också en grundlig genomgång av verktyg och hur du bäst jobbar för att utveckla din kreativitet. Ni jobbar praktiskt på dockhuvuden som ni sedan får ta med er hem.