Häng med på en spännande resa in i R+Co’s värld där det bjuds på både storyn behind och intressanta djupdykningar bland produkterna.

R+CO

För att du ska få en så bra start som möjligt kommer vi till er salong för att tillsammans gå igenom alla produkter så att du som frisör lär känna dem. Vi går även igenom historien som finns om varumärket R+Co samt vilka personerna bakom ”The Collective” är.

 

Detta är en uppföljningskurs på The Philosophy. Vi befinner oss fortfarande på din salong, men nu är det dags att förbättra kunskaperna om R+Co. Vi fördjupar oss i produkterna och får ännu mer kunskap och inspiration. Efter 1 timma teori, går vi sedan över till praktiskt arbete – ”get this look”.

 

Under denna utbildning gör vi en uppföljning på R+Co-produkterna. Vilka som varit lätta att jobba med samt vilka produkter som behöver lära kännas lite bättre. Vi går igenom lättare styling och tips som gör vardagen i salongen roligare.

 

Den här utbildningen ger dig 3 frisyrer från 1 bas, du får bra kunskaper om hur du effektivt gör en bra grund för uppsättningar. Vår utbildare Frida Lindberg lotsar dig på ett tryggt och säkert sätt genom detta fram till 3 olika stylingar och ger dig också lite extra tips hur du på ett innovativt sätt använder R+Cos produkter.

En snygg styling börjar med en bra klippning och att sedan också kunna bemästra de grundläggande kunskaperna inom styling är nyckeln till framgång! Under denna kurs lär du dig klipp- och stylingtekniker för att ta fram dina kunders individuella stil. Att lära sig olika tekniker gör att du kan vara mångsidig när du behöver det. Utbildningen är en heldag och vi jobbar på dockhuvuden som du sedan får med hem.

 

Som en hyllning till den gamla Hollywoodglamouren med inspiration tagen från Rita Hayworth’s karaktär i 1946-års filmen ”GILDA”, har Garren återskapat looken med en modernare twist, en look som han också har använt i många kampanjer. Vi fokuserar på en unik sektionering/lockens riktning som är själva grunden för att kunna skapa denna look. Vi jobbar på dockhuvuden som du sedan får med hem.