Häng med på en spännande resa in i R+Co’s värld där det bjuds på både storyn behind och intressanta djupdykningar bland produkterna.

R+CO

Kom och mingla med R+Co! Oavsett om du redan gillar R+Co och bara vill få ny inspiration eller inte tagit in produkterna i ditt sortiment ännu och är nyfiken, är du varmt välkommen.
Vår tekniker arbetar hands on på modeller, pratar produkter och visar säsongens trender. Vi bjuder på tilltugg och härligt sällskap i en kreativ miljö. Känn på produkterna, se hur vår tekniker arbetar och träffa branschkollegor.
Målet med kvällen är att inspirera! Antingen har du upptäckt ett nytt spännande varumärke eller kanske hittat nya sätt att använda dina favoriter. Oavsett lämnar du en trevlig after work och går hem med en fin goodiebag.

Läs mer för aktuella datum!

Kursinnehåll

Aktuella datum:

Göteborg 6 mars

Stockholm 13 mars

I denna kurs fördjupar vi oss i produktinnehåll och användningsområden för varje produkt i de olika produktkategorierna. Frida Lindberg, R+Co-tekniker, ger dig djupare kunskap och förståelse för sortimentet och hur du använder varje produkt för enastående resultat.

Product Knowledge är uppdelad i 3 teman. Vid vardera tillfälle går Frida igenom de vårdande produkterna, stylingprodukterna eller lyxiga BLEU.

Efter kursen vet du precis när, var och hur du ska använda R+Co’s produkter för bästa resultat. Redo att sätta fart och prova dina nya kunskaper praktiskt i salongen! Du har också mer kunskap att sälja in produkterna till dina kunder och råda dem i att hitta sina nya favoritprodukter.

Finns som Vård, Styling och BLEU.

Läs mer för aktuella datum!

Kursinnehåll

Datum och Tid för Vård:

7 februari kl 9.00
11 april kl 9.00
30 maj kl 9.00

Datum och Tid för Styling:

13 februari kl 9.00
9 maj kl 9.00

Datum och Tid för BLEU:

21 februari kl 9.00

Du som redan har R+Co på din salong och vill se, känna och prova dig fram med teknikerns stöd, kommer älska upplägget på Get to Know.
Vi börjar med ca 2 timmar teori och följer sedan upp med praktiskt arbete där du får möjligheten att lära känna produkterna bättre och ställa följdfrågor till teknikern. Kanske har du vissa produkter i sortimentet som du inte använder fullt ut eller har svårt att sälja in till kund? Du får hjälp med problemlösning på plats av vår tekniker! Vi går igenom lättare styling och testar produkterna på varandra.

 

Läs mer för aktuella datum!

 

Kursinnehåll

Göteborg 7 mars

Norrköping 20 mars

Jönköping 21 mars

Umeå 22 mars

Vill du också få det långa svallet så där perfekt som på omslaget av ditt favoritmagasin?
I denna kurs kommer vi att gå igenom steg för steg hur du skapar några av Garrens, medgrundare av R+Co, ikoniska looker.

Vi går igenom teknikerna praktiskt på dockor. Lär dig 4 olika stylingar – Rundborstföning, Timeless ponytail, Garren´s Curling iron set och Simple beautiful updo (in only 5-minutes) som är gångbara och lätta att applicera på salongen. Förstå vikten av olika indelningar och användandet av R+Co’s stylingprodukter.

Efter kursen har du en djupare förståelse för produkterna, lärt dig vikten av olika indelningar och lärt dig nya tekniker fast med en grund som tar oss ”back to basic”.