Häng med på en spännande resa in i R+Co’s värld där det bjuds på både storyn behind och intressanta djupdykningar bland produkterna.

R+CO

Våra kurser för norska kunder följer vårt svenska kursutbud. Se tillgängliga kurser under ”Boka här”

I denna kurs fördjupar vi oss i produktinnehåll och användningsområden för varje produkt i de olika produktkategorierna. Våra R+Co utbildare ger dig djupare kunskap och förståelse för sortimentet och hur du använder varje produkt för enastående resultat.
Product Knowledge är uppdelad i teman. Vid vardera tillfälle går våra tekniker igenom de vårdande produkterna, stylingprodukterna eller lyxiga BLEU (bokas på förfrågan).
Kursen hålls digitalt på fasta datum och är helt kostnadsfri. Om minst 3 personer från din salong vill boka en egen digital genomgång på annat datum kan du be din säljare om hjälp att boka.
Efter kursen vet du precis när, var och hur du ska använda R+Co’s produkter för bästa resultat. Redo att sätta fart och prova dina nya kunskaper praktiskt i salongen! Du har också mer kunskap att sälja in produkterna till dina kunder och råda dem i att hitta sina nya favoritprodukter.

Du som redan har R+Co på din salong och vill se, känna och prova dig fram med teknikerns stöd, kommer älska upplägget på Get to Know.
Dagen börjar med ca 2 timmar teori och följer sedan upp med praktiskt arbete där du får möjligheten att lära känna produkterna bättre och ställa följdfrågor till teknikern. Kanske har du vissa produkter i sortimentet som du inte använder fullt ut eller har svårt att sälja in till kund? Du får hjälp med problemlösning på plats av vår tekniker!

Teknikern går igenom lättare styling och ni testar produkterna på varandra.
Efter kursen känner du att du kan använda de olika produkterna på rätt sätt och har fått verktyg och goda argument som hjälper dig sälja in produkterna till kund. Både du och dina kunder kommer hitta nya favoritprodukter som passar era behov perfekt!

Vill du också få det långa svallet så perfekt som på omslaget av ditt favoritmagasin?
I denna kurs kommer vi att gå igenom steg för steg hur du skapar några av Garrens, medgrundare av R+Co, ikoniska looker.
Under dagen går teknikern igenom de olika stylingteknikerna. Alla jobbar praktiskt på dockhuvuden.

Lär dig 4 olika stylingar – Rundborstföning, Timeless ponytail, Garren´s Curling iron set och Simple beautiful updo (in only 5-minutes) som är gångbara och lätta att applicera på salongen. Förstå vikten av olika indelningar och användandet av R+Co’s stylingprodukter.
Efter kursen har du lärt dig vikten av olika indelningar och ökat din produktkunskap.