Få ökad kunskap och inspiration i vårt sortiment från Joico och Structure by Joico.

En grundläggande förståelse för produkterna och behandlingarna du jobbar med är nyckeln till nöjda kunder, en bra omsättning och därmed en framgångsrik salong.  

 

Joico kurs

En grundläggande och informativ kurs i produkternas innehåll och användningsområden. Den hjälper dig förstå och använda produkterna på bästa möjliga sätt. Kursen riktar sig till dig som nyligen börjat använda Joicos styling och vård eller till dig som vill fräscha upp minnet och få chans att ställa frågor till våra Joico-tekniker.

Läs mer för aktuella datum!

Kursinnehåll

Datum och Tid för Vård:

15 februari kl 9.00
19 april kl 9.00

Datum och Tid för Styling:

15 mars kl 9.00
17 maj kl 9.00

 

Detta är kursen för dig som vill utvecklas i ditt kreativa skapande med uppsättningar till alla tillfällen, såsom bröllop, bal eller fest!
Denna kurs passar lika bra för frisören som har stor erfarenhet av uppsättningar som lite. Vi kommer jobba från grunden och experimentera oss framåt, så att du kan utvecklas på din nivå.
Vi kommer gå igenom aktuella trender, form och design för att sedan gå över till att arbeta praktiskt på dockor. Under kursdagen kommer vi skapa 3 olika stilar/uppsättningar med olika tekniker och olika texturer.
Kursen innefattar även hur man jobbar med extensions och accessoarer på bästa sätt.
Målet med kursen är att du ska känna dig inspirerad och trygg i att du kan skapa drömhåret till din kunds stora dag!

Kursinnehåll