Beauty Works

En utbildning för dig som arbetat lite eller inte alls med extensions tidigare. Vi erbjuder dig en utbildning där vi, på modeller går igenom allt du behöver tänka på för att med stor trygghet kunna arbeta med våra prisbelönta produkter och vara säker på allt från isättning till styling av dessa.

Kursinnehåll

I priserna ovan ingår Beauty Works Education Case och färgringar + utbildningsmanual.Frisören/salongen ordnar modell, färgmatchar och beställer håret separat.
*NEXT STEP – Har du redan gått någon av våra Introduktionskurser med modell antingen med Tape eller Flat Tip Bonds och önskar gå ytterligare en Introduktionskurs, då är det NEXT STEP-alternativen ovan som du skall välja. I priset ingår Beauty Works tillbehör som krävs för Tape respektive Flat Tip Bonds + utbildningsmanual, exkluderat färgringar.

En utbildning för dig som arbetat lite eller inte alls med extensions tidigare. Vi erbjuder dig en utbildning där vi, på dockhuvuden går igenom allt du behöver tänka på för att med stor trygghet kunna arbeta med våra prisbelönta produkter och vara säker på allt från isättning till styling av dessa.

 

Kombo
Både Tape + Flat Tip Bonds: 8 799 kr / person | ADD ON* 3 300 kr / person
Uförs på salong | 7,5 tim

Kursinnehåll

I introduktionspriset ingår Beauty Works Education Case, färgringar, dockhuvud och aktuellt extensionshår (för Kombo både Tape och Flat Tip Bonds) + utbildningsmanual.
*Är man fler på en salong som önskar gå samma kurs väljer man
tillägget ADD ON som innehåller allt ovan exkluderat färgringen.

Kom och mingla med Beauty Works! Vår utbildare arbetar hands on och delar med sig av sina bästa tips. Du kanske bara vill få lite ny inspiration eller inte har testat Beauty Works än, oavsett är du välkommen. Känn på håret, titta på när vår utbildare arbetar och umgås med branschkollegor. Vi bjuder på tilltugg, någonting gott att dricka och ett härligt sällskap i en kreativ miljö.