Gå någon av våra roliga och spännande färgkurser för att utveckla dina färgtekniker. Kurserna går igenom alla JoiColor Systems olika färgsystem och ger dig inspiration i överflöd.

 

Joicolor system

Lär känna Vero K-Pak Color eller Lumishine serien på digitala genomgångar på fasta datum. Perfekt för dig som vill lära känna färgsystemen bättre och vill hoppa på ett smidigt,
förbestämt och gratis kurstillfälle! Denna kurs ger dig samma teoretiska genomgång i färgserierna som intro-kurserna ute på salong.
Teknikern går genom den teoretiska delen och visar resultat på dockhuvuden på ett pedagogiskt sätt. Deltagarna har chans att ställa frågor under tiden.
Du som gått kursen får en bra grund att stå på när du börjar arbeta med Joicos färgsystem. Både du och dina kunder kommer kunna känna er trygga och nöjda med resultaten och du som frisör kommer bli sugen på att lära dig ännu mer!

Bokningsbara datum finns under knappen ” Boka här”.

Lär känna Vero K-pak Color eller Lumishine+ Blonde Life serien – du väljer! Denna kurs riktar sig till dig som nyss börjat arbeta med Joicos färgsystem. Våra Joico-tekniker går igenom allt du behöver veta för att kunna använda färgen brett. Vi går igenom gråhårstäckning, ton-i-ton, nyanseringar, ljusfärg och blekning.
1-3 modeller behövs, som ordnas av salongen. Modellerna ska passa att gå igenom bottenfärg (med utjämning till toppen), gråhårstäckning, brun/koppar/röd eller lätt uppljusning på. Lämpligt antal deltagare per kurs är 3-8 st.
Du som gått kursen får en bra grund att stå på när du börjar arbeta med Joicos färgsystem. Både du och dina kunder kommer kunna känna er trygga och nöjda med resultaten och du som frisör kommer bli sugen på att lära dig ännu mer!

Boka genom att prata med din säljare eller skicka in en intresseanmälan här!

Detta är kursen för dig som redan arbetar med Joicos färg. Du har gått JoiColor Introduction och vill ha mer kunskap. Här är målet att vi ska fördjupa oss ytterligare i färgrecept och tekniker.

Denna kurs börjar med en teoretisk del där vi går igenom eventuella frågor och funderingar. Kanske är det något som du tycker är lite extra svårt, då lägger vi extra tid på att hitta en lösning. Efter det blir det praktiskt arbete på docka (om modeller önskas bokas detta i samråd med teknikern) där vi testar nya kreativa färgrecept och fördjupar oss i sling- eller blocktekniker. Eller varför inte Daniela Engströms populära folieteknik- Danigami.

Efter kursen känner du dig mer bevandrad i Joicos färgsystem och har lärt dig nya färgrecept och tekniker. Du har också fått möjlighet att ställa frågor och lösa praktiska svårigheter.

Våren är på väg och vad passar bättre än att lära sig flera nya balayage-tekniker inför vårens ljusa hår!
Teknikerna vi lär ut kommer direkt från Joicos kreativa team i Europa och är väldigt gångbara på såväl den superblonda kunden som på den som önskar ett mer naturligt resultat. Kursdagens upplägg liknar Next Level och tar en heldag inkl lunch. Du som frisör kan ha jobbat med Lumishine, Blonde Life eller Vero K-Pak Color ett tag och söker ny inspiration för att utvecklas i din yrkesroll.
Eller vara nykund och nyfiken på att testa Blonde Lifes unika och heltäckande sortiment för att skapar fantastiska blonda resultat! Kursdagen innehåller både teori och praktiskt arbete på dockhuvuden