Gå någon av våra roliga och spännande färgkurser för att utveckla dina färgtekniker. Kurserna går igenom alla JoiColor Systems olika färgsystem och ger dig inspiration i överflöd.

Vero K-Pak Color

Kurser som utvecklar dina kunskaper inom Vero K-Pak Color. Denna kurskategori innehåller en grundläggande kurs, en avancerad kurs samt en kurs som går igenom Vero K-Pak Color Age Defy.

Se alla Vero K-Pak kurser

 

Lumishine

Kurser som utvecklar dina kunskaper inom Lumishine. Denna kurskategori innehåller en grundläggande kurs, en avancerad kurs samt en kurs som går igenom Lumishine Youthlock.

Se alla Lumishinekurser

 

Vero K-Pak colorkurser

Kursen innehåller generell användarinformation, grundläggande färgteori, genomgång av färgernas uppbyggnad och dess egenskaper.

 

Detta är en uppföljnings kurs till ”Start Up”. Denna gång går vi djupare in i färgsystemet och hur man använder Vero K-Pak Color System på bästa sätt.

 

Kursinnehåll

Vi går igenom:

  • Gråhårsfärgning
  • Ljusfärgning
  • Avfärgning
  • Extra pigmentering

Lumishinekurser

Lär känna Lumishine och hur du använder denna fantastiska färg. Kursen innehåller både en teoretisk del och en praktisk del.

 

Vi gör en tillbakablick på vad vi tidigare lärt oss, samt vänder och vrider på olika tillvägagångssätt. Vårt mål är att lära dig bemästra Lumishines alla fördelar och egenskaper.

 

Joicolor system

Det kommer nya trender hela tiden. Här ger vi er varierade tekniker som vi tagit fram, där vi arbetar med både folie och frihandsappplicering. Tekniker som är snabba, enkla och innovativa med mycket resultat. Vi jobbar på dockhuvuden som ni sedan får ta med hem.

Blockfärger kommer starkt! Trenden kommer från ”E-Girl”, som tjejspelare online kallas. Deras look är synonym med andra 90-tals stilar som till exempel nyanser i skarpa kontraster, make up med bevingad liner. Även om den här nya hårtrenden kanske känns lite utanför din vanliga komfortzon, så är det faktiskt ett otroligt bra och enkelt sätt att ge dina kunder något nytt och trendigt – ett väldigt enkelt sätt som genererar omsättning. Våran teknik heter CROCKBLOCK -Snabb och relativt enkel teknik för dig som frisör + mycket resultat för kunden = pengar till salongen. Vi jobbar på dockhuvuden.

För dig som vill fördjupa din kunskap, få mer inspiration och ta dig an nya färgutmaningar. På utbildningen går vi igenom de mest aktuella och senaste färgteknikerna. Vi arbetar praktiskt på modeller som ordnas av salongen.

 

Ett starkt ord som sammanfattar 2021 är INDIVIDUALITET. THE MULLET är individualitet i en fantastisk form“Business in the front, Party in the back”. The Mullet är lika tidlös som en BOB, men kanske lite mer provocerande. På den här utbildningen så kommer vi att göra en modern MULLET med inspirerande färgval. En teknisk utmanande klippning som avslutas med en härligt enkel färgteknik. Vi jobbar på dockhuvuden som ni sedan får ta med er hem.