Gå någon av våra roliga och spännande färgkurser för att utveckla dina färgtekniker. Kurserna går igenom alla JoiColor Systems olika färgsystem och ger dig inspiration i överflöd.

 

Joicolor system

Brinner du för färg och utveckling? Känner du att du redan kan mycket men vill lära dig ännu mer? Då är detta programmet för dig.
Joico´s Color Excellence Program är ett bootcamp för den ambitiösa färgfantasten som vill flytta gränserna och verkligen förstå färg inifrån och ut.
På fantastiska Sju Sjöar tar vi ett kliv ut från vardagen och djupdyker i ny kunskap, inspirerande möten branschkollegor emellan och avslappnande aktiviteter på detta naturnära retreat.

Vad kan du förvänta dig?
• Den mest ambitiösa och prestigefyllda färgutbildningen hittills från Joico.
• 9 st tekniska och kreativa utbildningsdagar + certifieringsfest med 3 rättersmiddag.
• Genomgång i allt från färgkonsultation till problemhantering & boost i din roll som färgexpert.
• Programmet kommer hjälpa dig att nå nästa nivå av färgexpertis & certifiera dig som JoiColor Expert.

De första platserna sålde slut snabbt och nu finns 10-12 nya platser att boka med start 27 november 2023.

Kursinnehåll

Utbildningdatumen är:
27-29 november, 25-27 februari, 22-24 april och certifiering den 18 maj med fest, 3-rätters middag och övernattning

Lär känna Vero K-Pak Color eller Lumishine serien på digitala genomgångar på fasta datum. Perfekt för dig som vill lära känna färgsystemen bättre och vill hoppa på ett smidigt,
förbestämt och gratis kurstillfälle! Denna kurs ger dig samma teoretiska genomgång i färgserierna som intro-kurserna ute på salong.
Teknikern går genom den teoretiska delen och visar resultat på dockhuvuden på ett pedagogiskt sätt. Deltagarna har chans att ställa frågor under tiden.
Du som gått kursen får en bra grund att stå på när du börjar arbeta med Joicos färgsystem. Både du och dina kunder kommer kunna känna er trygga och nöjda med resultaten och du som frisör kommer bli sugen på att lära dig ännu mer!

Läs mer för aktuella datum!

Kursinnehåll

 

Datum och Tid för Vero K-Pak Color:

16 februari kl 9.00
20 april kl 9.00

 

Datum och Tid för Lumishine:

16 mars kl 9.00
19 maj kl 9.00

Lär känna Vero K-pak Color eller Lumishine serien – du väljer! Denna kurs riktar sig till dig som nyss börjat arbeta med Joicos färgsystem. Våra Joico-tekniker går igenom allt du behöver veta för att kunna använda färgen brett. Vi går igenom gråhårstäckning, ton-i-ton, nyanseringar, ljusfärg och blekning.
1-3 modeller behövs, som ordnas av salongen. Modellerna ska passa att gå igenom bottenfärg (med utjämning till toppen), gråhårstäckning, brun/koppar/röd eller lätt uppljusning på. Lämpligt antal deltagare per kurs är 3-8 st.
Du som gått kursen får en bra grund att stå på när du börjar arbeta med Joicos färgsystem. Både du och dina kunder kommer kunna känna er trygga och nöjda med resultaten och du som frisör kommer bli sugen på att lära dig ännu mer!

Kursinnehåll

 

 

Detta är kursen för dig som redan arbetar med Joicos färg. Du har gått JoiColor Introduction och vill ha mer kunskap. Här är målet att vi ska fördjupa oss ytterligare i recept och tekniker.

Denna kurs börjar med en teoretisk del där vi går igenom eventuella frågor och funderingar. Kanske är det något som du tycker är lite extra svårt, då lägger vi extra tid på att hitta en lösning. Efter detta arbetar vi på 3-6 modeller som salongen tagit fram i samråd med teknikern. Här testar vi nya färgrecept och fördjupar oss lite extra. Lämpligt antal deltagare är 3–12 personer.

Efter kursen känner du dig mer bevandrad i Joicos färgsystem och har lärt dig nya färgrecept och tekniker. Du har också fått möjlighet att ställa frågor och lösa
praktiska svårigheter.

Kursinnehåll

 

 

Danigami är kursen för dig som redan arbetar med Joicos färg och vill hitta nya sätt att leka med recept och nyanseringar. Lär dig hur du med bara några få foliepaket kan få en snygg känsla av soft balayage med money piece. Vi leker med recept och hittar nya coola nyanser.

Kursen bokas och äger rum på din salong där vi lär oss Danigami folieteknik, glossing och root shadows. Vi arbetar på dockhuvuden.

Efter kursen känner du dig inspirerad och har lärt dig nya tekniker. Du har provat fram nya färgrecept som dina kunder kommer älska!

Kursinnehåll

 

 

Välkommen att fira Blonde Lifes nylansering med oss! Blonde Lifes hyllade formula har inte förändrats nämnvärt, men det har förpackningarna. De är snygga, lätthanterliga och återvinningsbara.
Blonde Life serien utökas med en Balayage Clay, väte och nya Demi Gloss men behåller sin prisbelönta formula med hårbindningsstärkande Arginin, Tamanu- och Monoiolja.

Under kvällen visar vår tekniker snygga blonda resultat på modeller och pratar om Blonde Lifes skonsamma formula. Lär dig hur du får riktigt ljusa resultat utan att tumma på hårets välmående.

Vi bjuder på trevligt sällskap, dryck, plockmat och goodiebags.

 

Läs mer för aktuella datum.

Kursinnehåll

 

Malmö 30 mars

Stockholm 3 april

Göteborg 18 april