Det senaste tillskottet till Tendenz Saxkoncept är Lützow of Sweden som vi släppte för några veckor sedan. Tillsammans med Hikiari är vi säkra på att just du kommer att hitta en sax som passar just dej!

Lützow of Sweden har ett noggrant urval av produkter för frisörer i högsta kvalitet.
Lützow of Sweden’s vision är enkel. Det är att leverera marknaden sax av högsta kvalitet, till bästa möjliga pris.

Alla saxar är originalmodeller och bygger på ett världsledande patent som innehåller unik design och funktionalitet. Fabriken är ledande inom många områden och hanterar för närvarande utvecklingen av frisörsaxar. Det har blivit allt vanligare att investera i kvalitet och hållbarhet, vilken gör att saxen håller längre. Lützow är ett av få företag i Europa som har varit under utbildning i Asien. Kunskapen som Lützow har är unik och man kan erbjuda snabb och hög service.

I över 50 år har Hikari tillverkat världsledande saxdesign där kvalitet, ergonomi och det japanska hantverket möts.
Hikari grundades av den erkände och prisbelönte frisören Fukutaro Takahashi som tidigt insåg att yrket kräver kvalitativa och omsorgsfullt konstruerade saxar. Med det traditionsenliga japanska hantverket som grund har han revolutionerat marknaden med sina innovativa lösningar. Takahashi uppfann bland annat den konvexa slipning, och skapade därmed världshistoria för branschen.

Idag är Hikari ett av världens mest välkända saxvarumärken och håller än idag samma höga och exklusiva nivå.

 

Vi erbjuder även japansk saxslipning. Vi har nöjet att presentera ett stolt samarbete med en av de få certifierade saxsliparna i Europa – Matz Lützow.
Matz har en bakgrund där han har blivit utbildad och introducerad inom högkvalitativa saxar av de allra främsta saxtillverkarna i Asien.
Möjligheten att ha en certifierad saxslipare ombord innebär att vi nu tar ansvar för era saxar som ni tidigare köpt hos oss. Slipningstiden kommer dessutom att gå ner från cirka 8 veckor till 2–3 veckor.