Swedish Beauty Awards 2021

 

​Vi har fått den stora äran att bli nominerade med flera produkter i årets upplaga av Swedish Beauty Awards! Vi är nominerade med Joico och R+Co i tre olika kategorier. Vi håller tummarna för att våra älskade produkter ska kamma hem de ärofyllda priserna!

Årets hårvårdsprodukt – frisör med Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector.

Årets hårvårdsprodukt – frisör R+Co, SUN CATCHER Power C Boosting Leave-In Conditioner

Årets hårkit schampo/balsam – frisör med Joico K-Pak Color Therapy Color-Protecting Shampoo & Conditioner.

Årets finishprodukt – frisör R+Co, ZIG ZAG Root Teasing + Texture Spray

 

 

Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter drygt 20 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

För fjortonde året i rad, i april 2021, annonserar dem de vinnande produkterna och hoppas kunna samla skönhetsbranschen i Sverige till Swedish Beauty Awards. Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet och hårvårdsprodukter. Detta för att uppmärksamma och belöna de produkter som utmärkte sig mest under året som gått. Prisutdelningen arrangeras av KoHF – Kosmetik- och hygienföretagen. KoHF är branschorganisationen för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel i Sverige. Juryn består av branschkunniga jurymedlemmar som samtliga har anknytningar inom skönhetsbranschen. Allt överskott från tillställningen går oavkortat till Look Good Feel Better, deras egna humanitära projekt på KoHF.