BEHÖVER.FÄRG.NU!

MED JOICO EDUCATOR, KELLY MCGOWAN.

 

Din mobil exploderar av alla meddelanden från din kund. Klockan är 07.00 och hon har precis upptäckt några gråa hårstrån. Vid 08.00 har hon fullt panik över sin situation; och det enda som kan lugna henne är att få en tid hos dig IDAG. Joico Educator, Kelly McGowan, känner ”sista-minuten Sofia” kunden allt för väl, men hon har även den perfekta lösningen. Vår superstar, Lumi10 är en hjälteprodukt som ger 100% gråhårstäckning på endast 10 minuter. Se hur Kelly förvandlar kunden här:

LUMI10: BAKOM KULISSERNA

Om du inte redan hört talas om vår 10-minuters express färg, är det dags att vi introducerar dig här! LUMI10 är en professionell permanent färg som ger 100% gråhårstäckning och upp till 2x så mycket glans på bara 10 minuter! Med flera nyanser av koncentrerade pigment som levererar omedelbar deponering är färgen framtagen för att öka din kreativitet och göra din frisörvardag mer effektiv. En unik möjlighet för både dig & dina kunder!

Perfekt när du vill:

  • Få plats med fler kunder i ditt dagliga schema
  • Täcka gråa hår på endast 10 minuter
  • Höja din omsättning
  • Få samma resultat som vid en traditionell utväxtbehandling men på ett snabbare sätt
  • Du är ute efter en snabb färgbehandling så att du fortfarande kan tillmötesgå de kunder som kommer sent, oväntade drop-in kunder eller kunder som frågar efter ytterligare behandlingar när de endast bokat tid för en klippning eller föning.