GEMSTONE
PRE-SHAMPOO COLOR PROTECT MASQUE  

Rädda kompromissade, färgprocessade hår med denna vårdande pre wash-behandling. Designad för att stärka, sluta fjällskiktet, ge mjuk glans och fylld med ChromoHance-teknologi för livfull, långvarig färg. Den lättviktiga moussen förvandlas omedelbart till en mjuk kräm som smälter in i fjällskiktet. Den reparerar och skyddar även de mest skadade, porösa delarna av håret..

Bra för: Någon med färgbehandlat, skadat hår som behöver en boost av färg, livfullhet och återfuktning.
Gör så här: Skaka väl. Applicera i fuktigt hår innan schamponering. Låt verka 10–20 minuter och skölj. Använd schampo och balsam som vanligt.
Doft: Relative Paradise.

HUVUDINGREDIENSER 

ChromoHance Complex: skyddar färgen och bevarar nyanserna rika och livfulla.Aminosyror: konditionerar + reparerar skadade ytor och ger samtidigt en silkeslen, livfull glans.
Hydrolyserat sojaprotein: tränger in i hårstråna för att fylla på med protein + stärker.
Bark från vitek: jämnar ut och mjukgör håret från botten till topparna samt lugnar hårbotten

Frida tipsar!

Frida Lindberg, Global Educator

”I LOVE IT! För mig som har egen bastu hemma är den perfekt. Blöt håret, applicera produkten och låt sitta i tills bastubadet är klart.
Men till er som inte har bastu…fukta håret innan med vatten eller spiritualized, applicera Gemstone Pre-shampoo och låt sitta, avsluta med shampoo och conditioner. Håret blir otroligt mjukt, fullt med volym och efterlämnar en frisk och stark känsla på håret.”