F-SERIES

Möt prisklassens värsting med kraftfull prestanda och exceptionell kvalitet.

Upplev nya F-series, tillverkad i premiumstål från Hikari.

 

💛 F-SERIES

F-seriens saxar är designade med ett lätt ergonomiskt handtag som gör att saxarna känns bra i handen med fin balans och stabilitet. Tack vare Convex-slipningen på saxbladen ger den en god precision i varje klipp. Saxen är en bra klippsax som är tillverkad i premiumstål från Hikari.

 

 

HIKARI

 

I över 50 år har Hikari tillverkat världsledande saxdesign där kvalitet, ergonomi och det japanska hantverket möts.
Hikari grundades av den erkände och prisbelönte frisören Fukutaro Takahashi som tidigt insåg att yrket kräver kvalitativa och omsorgsfullt konstruerade saxar. Med det traditionsenliga japanska hantverket som grund har han revolutionerat marknaden med sina innovativa lösningar. Takahashi uppfann bland annat den konvexa slipningen, som numera är en välanvänd slipning, och skapade därmed världshistoria för branschen.
Idag är Hikari ett av världens mest välkända saxvarumärken och håller än idag samma höga och exklusiva nivå.

 

 

I vårt nya saxkoncept har vi med oss två extremt dedikerade saxleverantörer från både Japan och Sverige, nämligen Hikari och Lützow.

De har båda en unik passion för saxar och med sin viljestyrka gör de allt de kan för att kunna ge frisörer det bästa inom saxar.
För oss på Tendenz är vårt mål, tillsammans med våra samarbetspartners inom saxar, att ge frisörerna de bästa saxarna och inte minst att utveckla frisörerna till nya höjder för att hålla hantverket uppdaterat.
I vårt saxkoncept har vi ett stort urval av saxar, allt från de allra första och upp till premiumsaxar som är de främsta inom branschen.

Hos oss kan alla vara säkra på att hitta rätt sax eller saxar, oavsett om du precis startat din karriär eller om du arbetat som frisör under många år.

 

Se alla våra Hikari produkter

Se alla våra Lützow of Sweden produkter