Dags för en unik upplevelse du inte får missa!

Boka in 23-24 september 2022 i kalendern redan nu och boka din biljett! Dessa datum går nämligen frisörbranschens stora mötesträff, Destination Highlights Nordic XPO, av stapeln på Arlandastad – det största som hänt frisörsverige på väldigt länge.

Ett måste för dig i branschen och det perfekta tillfället att få koll på alla heta trender och tekniker. Det här är mer än en nytänkande och modern mässa – det är ett inspirationsevent med aha- och wow-upplevelser från morgon till kväll. Nu behöver du inte åka till London för att få inspiration, det här blir ett event med minst lika hög nivå på det som presenteras – och lika stora världsstjärnor!

Larisa Love som är Joico Brand Ambassador kommer vara på plats, både på Stora scenen och i Tendenz monter efter visningen för att ni ska få klämma och känna lite extra på mästerverken hon skapar. Larisa är en av världens mest eftertraktade stylister och färgsättare, men viktigast av allt en autentisk artist som strävar efter att tänja på gränserna och ta risker i alla delar av livet.

Larisas stund på scenen vänder sig till den moderna frisören och riktar sig till såväl nybörjare som rutinerade frisörer. Larisa kommer att visa hur man skapar effektfulla resultat genom att lägga till den perfekta balansen mellan uppljusning och djup samtidigt som hon skapar en flytande, dimensionell mix.