Som vi har längtat att kunna dela denna nyheten med er! Vi är stolta att kunna ge er möjlighet att jobba med dessa underbara nyheter från Foil Me. Foil Me är ett Australiskt folie- och pensel varumärke som nyligen kommit till Sverige.

Foil Me har ett fint utbud av fantastiska folie i olika mönster för alla tillfällen och humör. Inte nog med att dom är fina att se på, så är de också fantastiska att använda för dej som frisör! Legeringen och texturen kombinerat försäkrar att Foil Me´s folie är exceptionell. Dessutom är de tidseffektivt då folien motverkar glidhet och varje design är designad för att försäkra ren och snabb pensling, enkelt att ta en ny folie och där skräp är minimalistiskt. Folien och förpackningen är 100% återvunnet material och är gjorda från en procentsats från återvunnen aluminium material som all aluminiumfolie är. Foil Me är ett papperslöst företag och försöker använda nedbrytningsbar martial för packningen så långt som möjligt. Win Win för alla!

 

Utöver folie så har även Foil Me otroligt fina penslar att jobba med. Fyra penslar i olika storlekar för olika färgnings tekniker. Borstarna är veganska med extra långa borstpiggar och signature präglingen på skaftet gör det enkelt att applicera så att produkt släng är minimalt. Dessa penslar finns att beställa styckvis eller som ett sett!

 

Ta hand om er!