K-PAK

Den här 3-stegsbehandlingen är vägen till ett garanterat friskt hår. Joicos prisbelönta K-PAK-serie är unikt utformad med Quadramine Complex – byggstenar av keratinprotein. Keratinproteinet består av molekyler i olika storlekar, som tränger in i de hålrum som finns i porösa hår och göra hårstråna hela, starka och glansiga.

💛 K-PAK Reconstructing Shampoo
Ett återuppbyggande schampo, perfekt för skadat, poröst eller kemiskt behandlat hår. Schampot är utvecklat med keratin och extrakt från guavafrukt som reparerar de skadade delarna i håret och omedelbart förbättrar hårets elasticitet, styrka och glans.

💛 K-PAK Reconstructor
Proteinkuren med otrolig återuppbyggande egenskaper som ger resultat på 5 minuter. Med en kombo av aminosyror och Joicos SmartRelease-teknologi är Reconstructor en favorit hos många frisörer.

💛 K-PAK Hydrator
En intensiv fuktighetsinpackning som får det torraste och mest
skadade hår att kännas mjukt och medgörligt igen.

 

FRÄSCHT HÅR MED K-PAK

SANDHRA JOHNSSON
Influencer, Hårstylist & Make-up artist

”Jag fick upp ögonen för Joico för över 15 år sedan när jag jobbade som frisör. Sedan dess har detta varit ett av mina favoritvarumärken inom just hårvård. Det här är en superlösning i tre steg, till alla som har slitet hår. Håret kommer kännas så fräscht efter den här salongsbehandlingen.”