ON A CLOUD 

BAOBAB OIL REPAIR MASQUE

Vår magiska On A Cloud Masque från R+Co är nominerad i Daisy Beauty Awards 2022 i kategorin ”Årets hårvård / styling”!✨💜

Skäm bort dig själv med djupgående fukt samtidigt som ditt hår repareras med denna oljeberikade behandling. Den proteinrika, krämiga formula återställer skadade hårfibrer och ger näring, styrka och elasticitet till varje hårstrå. Den ultimata Baobab oljeprotein-teknologin hjälper till att återuppbygga hårbindningarna, för ett friskt hår inifrån och ut.

Bra för: Alla som vill återställa håret från skador och samtidigt addera fukt och en mjuk känsla.
Gör så här: Applicera efter schamponering och jobba igenom vått hår från botten till topparna. Låt verka 5 minuter och skölj. På väldigt skadat hår eller för extra vård, låt verka 10 minuter och skölj.

 

 

R+Co teknikern Frida tipsar:

Jag gillar verkligen känslan som On A Cloud ger. Håret känns mjukt och återfuktat efter att ha använt både Shampoo & Masque, utan att tynga ner. För optimal vård efteråt har jag haft i Splash-On Styler, som har blivit min nya ”must-have”. Sedan har jag i Sun Catcher, och stylar håret som vanligt. Det lämnar håret friskt, glansigt och följsamt. Ett tips för att optimera är att köra R-Co Crown (1 gång i veckan) innan för att detoxa innan du går på med On a Cloud.

Ge ditt hår extra kärlek & vård genom att inkludera Shampoo & Splash-On-Styler i din rutin!