2024 / 04 / 08

Joico InnerJoi

JOICO lanserar en 100% vegansk, växtbaserad hårvårdsserie för dig som vill ha en ren & naturlig hårvårdsrutin utan att kompromissa med hårets kvalitet. Produkterna innehåller upp till 98% naturliga ingredienser. Alla INNERJOI-produkter innehåller veganskt protein, utvunnet från ärta och vegetabiliska källor, som efterliknar det protein som finns naturligt i vårt hår. Tillsammans med olivester, en biologiskt nedbrytbar och återanvänd ingrediens som erhålls från produktion av olivolja, vilket ger friskt hår. Dessutom innehåller varje serie specifika naturliga ingredienser som alla har sina egna unika syften.

 

 

Se alla våra InnerJoi-produkter

Bli återförsäljare av InnerJoi

2022 / 02 / 11

Beauty Works

Beauty Works extensions är designade med professionella frisörer i åtanke.
Med över 10 års erfarenhet av att leverera extensions av högsta kvalitet, erbjuder Beauty Works ett brett sortiment av de snabbaste, mest effektiva och mest skonsamma extensionsmetoderna.

 

Med en prisvinnande kollektion, levererar Beauty Works sina kvalitativa och efterfrågade produkter till professionella frisörer och salonger världen över. Vår mångsidiga kollektion av extensions erbjuder en portfolio av fantastiska färger och längder från 35cm till 70cm.
Beauty Works skapar förutsättningar för kvinnor världen över att få uppleva trygghet och självförtroende. Vårt mission är att lyfta varje kvinna till nya höjder och få henne att både känna och uppleva sitt allra bästa jag.
Hos oss kan alla känna sig i trygga händer och vara säkra på att få ett av marknadens mest exklusiva och kvalitativa extensionshår.
Tack vare våra noggrant utvalda hår och våra säkrade kanaler kan vi garantera att våra hår är 100% Remyhår, double drawn, färgsäkra och etiskt väl hanterade.

 

Se alla våra Beauty Works produkter

Bli återförsäljare av Beauty Works

2021 / 02 / 17

R+Co BLEU

R+Co BLEU är den hållbara och lyxiga couture-kollektionen från R+Co. Genom att kombinera trender och stil med banbrytande innovation i skapandet av formulas, hållbarhet och ikonisk förpackningsdesign, skapar denna nya produktserie glamour, elegans och enastående kvalitet till daglig hårvård.

R+Co Bleu är skapat ur en redaktionell synvinkel med konstnärens hantverk i åtanke och med hjälp av den ovärderliga erfarenhet som R+Co’s kollektiv besitter. R+Co’s kollektiv består av en grupp med branschens mest exceptionella hårstylister och colorister som tillsammans har över ett århundrade lång erfarenhet och som står bakom många av popkulturens mest ikoniska looks och avgörande fashion- ögonblick. Detta resulterade i högpresterande produkter som ger dina kunder chansen att självsäkert skapa trendiga hårstylingar utan problem, varje dag.

Lyxiga, vårdbaserade formulas ger hög prestanda och vård till håret:
– Utredande och färgsäkra
– UV- och värmeskydd
– Glutenfria och formulerade utan parabener, sulfater, mineralolja och petroleum
– Vegansk och ej testade på djur

 

2020 / 12 / 08

R+Co

 R+Co är det innovativa och trendkänsliga varumärket som skapar unika och funktionella produkter för varje tillfälle. Framtagna för att göra arbetet lättare för dig som frisör och/eller stylist. Våra prisbelönta produkter innehåller unika ingredienser och fördelar som är utvecklade för att ge omedelbara, högpresterande resultat samtidigt som hårets kvalitet sätts i första hand.

Veganska ingredienser säkerställer också vår tids moderna krav och du kan också vara säker på att alla produkter är färgsäkra, glutenfria och de innehåller heller varken parabener, sulfater, mineraloljor eller vaselin. De har dessutom värme- och UV-skydd och testas naturligtvis heller inte på djur.
Med örat tätt mot marken följer R+Co de absolut senaste trenderna och säkerställer att du alltid kan vara säker på att vara uppdaterad i ditt produktsortiment.

R+Co grundades av några av världens mest kunniga och inspirerande frisörer – Howard McLaren, Garren och Tom Priano. Förpackningarna och dofterna är designade för att skapa en känsla, plats, stil eller attityd.
R+Co är ett kollektiv med några av de mest trendsättande, banbrytande och innovativa frisörerna i branschen. Tillsammans har de mer än ett århundrade gemensam lång erfarenhet.

ALL YOU NEED IS GOOD HAIR.

 

       

Se alla våra R+CO produkter

Bli återförsäljare av R+CO

2020 / 12 / 08

Joico

Ingenting slår ett friskt och starkt hår. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som skapar magi och som omgivningen direkt lägger märke till.
Vi kallar det för ”JOI”. Joi är hjärtat i allt vi gör.

JOICO har legat i framkant för innovativa hårvårdsprodukter under de senaste 40 åren. Grundaren Steve Stefano från Kalifornien insåg att de hårvårdsvarumärken som fanns vid den tiden inte uppfyllde de krav som han letade efter. Han valde därför att utveckla sitt eget hårvårdsvarumärke. Faktum är att JOICO var först med att inse vikten av att använda alla hårets aminosyror som vårt hår består av.

Idag är JOICO prisbelönad och ledande aktör inom professionell hårvård i över 65 länder och erbjuder högkvalitativa färger och produkter. Joicos innovativa SmartRelease-teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, släpper kontinuerligt ut tre vårdande ingredienser: Keratin, arginin och nyponfröolja som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs.

 

Se alla våra Joicos produkter

Bli återförsäljare av Joico