2021 / 08 / 18

Tendenz Saxkoncept

Tendenz Saxkoncept är vårt nya utbud av saxar, där både Hikari och Lützow of Sweden är med på resan.

I över 50 år har Hikari tillverkat världsledande saxdesign där kvalitet, ergonomi och det japanska hantverket möts.
Hikari grundades av den erkände och prisbelönte frisören Fukutaro Takahashi som tidigt insåg att yrket kräver kvalitativa och omsorgsfullt konstruerade saxar. Med det traditionsenliga japanska hantverket som grund har han revolutionerat marknaden med sina innovativa lösningar. Takahashi uppfann bland annat den konvexa slipning, och skapade därmed världshistoria för branschen.

Idag är Hikari ett av världens mest välkända saxvarumärken och håller än idag samma höga och exklusiva nivå.

Lützow of Sweden’s vision är enkel. Det är att leverera marknaden sax av högsta kvalitet, till bästa möjliga pris.
Alla saxar är originalmodeller och bygger på ett världsledande patent som innehåller unik design och funktionalitet. Det har blivit allt vanligare att investera i kvalitet och hållbarhet, vilken gör att saxen håller längre. Lützow är ett av få företag i Europa som har varit under utbildning i Asien. Kunskapen som Lützow har är unik och man kan erbjuda snabb och hög service.

 

Se alla våra Hikari produkter

Se alla våra Lützow of Sweden produkter

2021 / 02 / 16

Framar

Framar har ett brett urval av folie, borstar och utrustning. Folien har tagit fart helt och är fantastiska att arbeta med.

Strukturen i folien gör att de sitter bra i håret och är lätta att använda. Färgborstarna är unika, passar bra i handen och ger en effektiv färgning. Borstarna finns också i flera olika typer så att du som frisör kan arbeta mer kreativt på ett effektivt sätt. Framars folie gör mindre ljud än andra folier, vilket gör att kunden får en mer bekväm upplevelse när de får huvudet fullt av folie.

Nämnde vi de snygga borstarna?

 

 

Se alla våra Framar produkter

Bli återförsäljare av Framar

2020 / 12 / 17

Y.S./Park

Delar från Y.S Parks sortiment dyker ofta upp på de stora scenerna runt om i världen och finns idag representerade i över 50 länder. Att jobba fram de allra bästa verktygen har varit visionen från dag ett för grundaren Mr Park.

Snabbt, enkelt och exakt är tre starka egenskaper som Mr Park ständigt eftersträvar när han produktutvecklar sitt sortiment. Alla verktyg är genomtänkt designade med hög kvalitet för att alla ska kunna skapa frisyrer enkelt. Y.S Parks filosofi är att göra människor vackra, vara skonsamma mot människor och jorden.

 

Se alla våra Y.S. PARK produkter

Bli återförsäljare av Y.S. PARK

2020 / 12 / 10

Diva Pro Styling

Sedan 2008 designar och tillverkar DIVA Pro Styling högkvalitativa stylingverktyg för frisörer – av frisörer. Med intressant design och funktionella verktyg skapas kreativa och innovativa förutsättningar för världens alla frisörer.

Passionerade över att skapa kreativa och innovativa stylingverktyg som öppnar upp en värld full av kreativa möjligheter. Hållbarhet är en mycket viktig hjärtefråga och därför är allt emballage tillverkat i 100% återvunnet material och är också 100% återvinningsbart.

 

Se alla våra Diva Pro Styling produkter

Bli återförsäljare av Diva Pro Styling