2021 / 02 / 16

Framar

Framar har ett brett urval av folie, borstar och utrustning. Folien har tagit fart helt och är fantastiska att arbeta med.

Strukturen i folien gör att de sitter bra i håret och är lätta att använda. Färgborstarna är unika, passar bra i handen och ger en effektiv färgning. Borstarna finns också i flera olika typer så att du som frisör kan arbeta mer kreativt på ett effektivt sätt. Framars folie gör mindre ljud än andra folier, vilket gör att kunden får en mer bekväm upplevelse när de får huvudet fullt av folie.

Nämnde vi de snygga borstarna?

 

 

Se alla våra Framar produkter

Bli återförsäljare av Framar

2021 / 02 / 16

Sutra

Sutra Beauty är ett amerikanskt varumärke som grundades av ett gäng passionerade professionella frisörer. Sutra Beauty står för kvalité, teknik och design.

Varumärket har funnits i USA i flera år och har nu tagit steget att etablera sig i Europa där vi är en av de allra första leverantörerna som är med på deras europeiska resa. Målet är att ständigt utveckla en av marknadens mest kvalitativa produkter utefter den senaste tekniken och marknadens efterfrågan. Sutra Beauty har ett fantastiska utbud av hårfön, platttänger, styling och locktänger.

 

2021 / 02 / 02

Waves of North

Unika och hållbara texturplattor som är tillverkade av återvunnen plast från havet vid Helgelandskusten.

Waves of North ger fantastisk textur eller vågor i håret på ett helt nytt, spännande sätt. Texturplattorna är ergonomiska för dig som frisör och är skonsamma för dina kunder eftersom oljan kan undvikas på ett smartare sätt från hårbotten.

 

Se alla våra Waves of North produkter

Bli återförsäljare av Waves of North

 

2020 / 12 / 17

Y.S./Park

Delar från Y.S Parks sortiment dyker ofta upp på de stora scenerna runt om i världen och finns idag representerade i över 50 länder. Att jobba fram de allra bästa verktygen har varit visionen från dag ett för grundaren Mr Park.

Snabbt, enkelt och exakt är tre starka egenskaper som Mr Park ständigt eftersträvar när han produktutvecklar sitt sortiment. Alla verktyg är genomtänkt designade med hög kvalitet för att alla ska kunna skapa frisyrer enkelt. Y.S Parks filosofi är att göra människor vackra, vara skonsamma mot människor och jorden.

 

Se alla våra Y.S. PARK produkter

Bli återförsäljare av Y.S. PARK