2021 / 08 / 18

Tendenz Saxkoncept

Tendenz Saxkoncept är vårt nya utbud av saxar, där både Hikari och Lützow of Sweden är med på resan.

I över 50 år har Hikari tillverkat världsledande saxdesign där kvalitet, ergonomi och det japanska hantverket möts.
Hikari grundades av den erkände och prisbelönte frisören Fukutaro Takahashi som tidigt insåg att yrket kräver kvalitativa och omsorgsfullt konstruerade saxar. Med det traditionsenliga japanska hantverket som grund har han revolutionerat marknaden med sina innovativa lösningar. Takahashi uppfann bland annat den konvexa slipning, och skapade därmed världshistoria för branschen.

Idag är Hikari ett av världens mest välkända saxvarumärken och håller än idag samma höga och exklusiva nivå.

Lützow of Sweden’s vision är enkel. Det är att leverera marknaden sax av högsta kvalitet, till bästa möjliga pris.
Alla saxar är originalmodeller och bygger på ett världsledande patent som innehåller unik design och funktionalitet. Det har blivit allt vanligare att investera i kvalitet och hållbarhet, vilken gör att saxen håller längre. Lützow är ett av få företag i Europa som har varit under utbildning i Asien. Kunskapen som Lützow har är unik och man kan erbjuda snabb och hög service.

 

Se alla våra Hikari produkter

Se alla våra Lützow of Sweden produkter

2021 / 02 / 16

Framar

Framar har ett brett urval av folie, borstar och utrustning. Folien har tagit fart helt och är fantastiska att arbeta med.

Strukturen i folien gör att de sitter bra i håret och är lätta att använda. Färgborstarna är unika, passar bra i handen och ger en effektiv färgning. Borstarna finns också i flera olika typer så att du som frisör kan arbeta mer kreativt på ett effektivt sätt. Framars folie gör mindre ljud än andra folier, vilket gör att kunden får en mer bekväm upplevelse när de får huvudet fullt av folie.

Nämnde vi de snygga borstarna?

 

 

Se alla våra Framar produkter

Bli återförsäljare av Framar

2021 / 02 / 16

Sutra

Sutra Beauty är ett amerikanskt varumärke som grundades av ett gäng passionerade professionella frisörer. Sutra Beauty står för kvalité, teknik och design.

Varumärket har funnits i USA i flera år och har nu tagit steget att etablera sig i Europa där vi är en av de allra första leverantörerna som är med på deras europeiska resa. Målet är att ständigt utveckla en av marknadens mest kvalitativa produkter utefter den senaste tekniken och marknadens efterfrågan. Sutra Beauty har ett fantastiska utbud av hårfön, platttänger, styling och locktänger.

 

2021 / 02 / 02

Waves of North

Unika och hållbara texturplattor som är tillverkade av återvunnen plast från havet vid Helgelandskusten.

Waves of North ger fantastisk textur eller vågor i håret på ett helt nytt, spännande sätt. Texturplattorna är ergonomiska för dig som frisör och är skonsamma för dina kunder eftersom oljan kan undvikas på ett smartare sätt från hårbotten.

 

Se alla våra Waves of North produkter

Bli återförsäljare av Waves of North

 

2020 / 12 / 17

Y.S./Park

Delar från Y.S Parks sortiment dyker ofta upp på de stora scenerna runt om i världen och finns idag representerade i över 50 länder. Att jobba fram de allra bästa verktygen har varit visionen från dag ett för grundaren Mr Park.

Snabbt, enkelt och exakt är tre starka egenskaper som Mr Park ständigt eftersträvar när han produktutvecklar sitt sortiment. Alla verktyg är genomtänkt designade med hög kvalitet för att alla ska kunna skapa frisyrer enkelt. Y.S Parks filosofi är att göra människor vackra, vara skonsamma mot människor och jorden.

 

Se alla våra Y.S. PARK produkter

Bli återförsäljare av Y.S. PARK