Genom inspiration, ett komplett sortiment med högkvalitativa produkter och kunskap inom allt från produktegenskaper och färgtekniker till ergonomi och företagande ger vi frisörer en enklare, roligare och mer lönsam arbetsdag.

Tendenz grundades 2002 och har under åren utvecklats till en trygg partner till svenska frisörer.
Vårt huvudkontor ligger i Mellerud, i hjärtat av Dalsland och vi huserar i vår skräddarsydda fastighet med både lager och kontor. Tillsammans med vår resande säljkår och vårt inspirerande utbildningsgäng är vi ett starkt team som gör allt för att våra frisörer ska lyckas i sitt professionella hantverk.

 

Tillsammans skapar vi världsklass ❤

JUST NU SÖKER VI

MARKNADSASSISTENT

 

Är du social, strukturerad och en sann do:er med ett öga för detaljer? Trivs du med att jobba med varierande arbetsuppgifter i en pulserande miljö?

Just nu söker vi en engagerad och ambitiös marknadsassistent till vårt härliga marknadsteam i Mellerud.

Som marknadsassistent hos oss kommer du vara spindeln i nätet för vår kursverksamhet samtidigt som du också kommer att supporta våra digitala kunder, vara samordnaren och genomföraren av diverse olika marknadsuppgifter.

 

DIN ROLL

I rollen som marknadsassistent erbjuder vi en mycket spännande och omväxlande tjänst. Ditt uppdrag inom kursverksamheten är att vara samordnaren mellan kunden, säljaren och utbildningsteamet. Samtidigt som du är länken mellan marknad och kurs för att säkerställa att relevant material tas fram. Därutöver ingår en hel del arbete i Excel varför det är meriterande med att behärska både Excel och delar ur Adobe-sviten (framförallt InDesign).

Du är flexibel och snabbfotad samt trivs med att jobba med flera uppgifter parallellt och har lätt för att byta fokus och prioritera om med kort varsel.

DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som är självgående och ambitiös, där engagemang och lojalitet sitter i ryggraden. Intresse för skönhet och mode är ett mycket viktigt inslag för tjänsten och är du dessutom utbildad inom vår bransch är det meriterande men inget krav. Som person är du strukturerad, noggrann, ambitiös och ansvarsfull. Vi ser också att du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift, i både svenska och engelska.

Du ingår i vårt arbetsamma, härliga och driftiga marknadsteam och här är du prestigelös och bra på att samarbeta. Vi erbjuder en utvecklande roll i ett dynamiskt och ungt gäng i ett expansivt företag med en familjär anda. Här får man ta eget ansvar med varierande arbetsuppgifter i en spännande och pulserande miljö.


Exempel på arbetsuppgifter:

  • Samordna kurser, bokningar och resor
  • Hantera berikningsfiler i excel
  • Fakturering
  • Hålla dialogen med kunder, utbildare och säljare
  • Skriva och översätta texter
  • Hantera material i InDesign och viss bildhantering
  • Sätta ihop underlag till större materialprojekt

 

Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Ansökan och kontakt
Start:
Omgående eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Mellerud
Sista ansökningsdag: 7 augusti

Frågor om tjänsten besvaras av Sofia Carlsson, marknadschef antingen via mail sofia.carlsson@tendenz.se eller telefon 0530-75 98 04.

Ansökan skickas till sofia.carlsson@tendenz.se