Garantier

EE_Kategori_GARANTIER_954x690px.jpg Garantier

SAXGARANTI

Alla saxar från Excellent Edges håller en mycket hög kvalitet som gör saxarna hållbara i många år. Vårdas saxarna med omsorg har man saxar för livet.
Excellent Edges lämnar en livslång stålgaranti på alla dess saxar. Går saxen av i två delar eller om en tand går av på en urtunningssax ges en ny sax i byte av samma eller motsvarande modell.

Följ rekommendationerna från HH Simonsen
Saxarna tas om hand på bästa sätt genom en daglig skötsel i form av inoljning och centerskruvsjustering.
Det är också viktigt att man drar nytta av den slipservicegarantin som följer saxen. En löpande service garanterar också för en långvarig sax.

En aktiv och regelbunden skötsel av saxen i form av inoljning samt centerskruvsjustering krävs för att garantin ska gälla. Service, underhåll och eventuell reparation av din sax ska alltid utföras av HH Simonsen A/S. Därför är det extra viktigt att skicka den till Tendenz AB. Om annat fall riskeras garantin att hävas. Garantin innefattar heller varken hack eller flisor som har uppkommit genom dagligt slitage och/eller oaktsamt bruk.

CERTIFIKAT
Alla saxar levereras med ett certifikat som garanterar stålet och saxens äkthet genom saxens stålnummer. Det går också med en beskrivning på det rekommenderade underhållet av saxen.

UPP TILL 15 ÅRS SLIPSERVICEGARANTI
First Edges 2 år
Edges 5 år
Excellent Edges 10 år
Fish Kit 10 år
Specialsaxar 10-15 år

För mer information om saxgarantin.
hhsimonsen.com

Våra varumärken
Nyhet_RCO_SBCA-Winner.zip Nyhet_ORIBE_Dry_SCA-Winner.zip Oribe_Gold_lust_Dry_Shampoo.zip Oribe_Silverati_A4_A5.zip Oribe_Signature_Schampoo_Elle_Awards_A5.zip V76_3_nyheter.zip Joico_tintshot.zip Joico_lusterlock_Tara.zip Kampanj Joico Curl.zip Joico_Inpackning_pa_kopet.zip Joico_Color_Infuse.zip R-CO_Nyheter_Januari.zip RCO_Fall_in_love_with_RcO_A5.zip HHS_Haircuddles_Electro.zip HHS_Wetbrush_Droplets.zip SC_The_Tainted_Lip_Stained_A5.zip INVENTERINGSLISTOR-2017.pdf HMS_datablad.pdf