Tendenz Lojalitetsprogram

om_tendenz_lojalitetsprogram_2
om-tendenz om_tendenz_lojalitetsprogram.jpg
om-tendenz om_tendenz_lojalitetsprogram2.jpg
Få mer, betala mindre

TRE ENKLA STEG FÖR DIG SOM VÄRDEKUND

Som värdekund hos Tendenz kan du handla dina produkter snabbt, enkelt och förmånligt. Alla frisörer kan bli en värdekund och det bästa av allt – det är gratis!

1. Bli medlem

Gå in på www.tendenz.se/lojalitetsprogram eller be din säljare om hjälp att registrera dig som värdekund i vårt lojalitetsprogram. Så snart du har gjort det är du redo att börja samla poäng.

Som värdekund hos Tendenz får du
• poäng på allt du köper
• dubbla poäng på färg
• specialerbjudanden
• trygghetsutbildning på färg och produkter
• förtur på kurser
• nyhetsbrev


2. Samla poäng

När du handlar dina produkter på Tendenz webshop eller genom vår representant kan du samla poäng. Hur många poäng du samlar beror på vad och hur mycket du handlar. Ju mer du handlar, desto fler poäng får du. Du får 1 poäng för varje krona du handlar och väljer du att arbeta med vårt prisbelönta färgsystem, Vero K-PAK Color System, så ger vi dig dubbla poäng på alla färginköp. Dessutom får du som värdekund speciella erbjudanden där du kan samla extra poäng.


3. Använd poäng

Som värdekund i Tendenz lojalitetsprogram kan du bland annat använda dina poäng till
• nya inköp av produkter
• populära utbildningar som t.ex. Marbella eller Tendenz Weekend på St Jörgen Park Resort
• förmånliga erbjudanden som endast är för dig som värdekund


DU ÄR VIKTIG FÖR OSS
Vi vet inte vem du är eller vad du arbetar med för produkter men vi vet att de produkter du arbetar med är viktiga för dig. Det är säkert ingen tillfällighet varför du arbetar med de produkter du gör för utan bra färg, försäljnings- och stylingprodukter, saxar, elverktyg och make-up mm skulle du idag inte vara den frisör du är. En viktig del är också den utbildning och inspiration du behöver för att vara uppdaterad på de senaste trenderna och de produkter som då krävs. Vi på Tendenz förstår dig. Varje dag gör vi allt vi kan för att du ska få bästa möjliga rådgivning och service. Vi tror att det skapar lojalitet – och det är viktigt för oss att vi får visa vår lojalitet gentemot dig.

De varumärken vi har valt att arbeta med är noga utvalda för sin höga kvalitet och utbildning. Vi är övertygade om att det skapar trygghet och bra lönsamhet.
Förstår du vår poäng?


Bra att veta...
…du får poäng direkt på ditt första inköp.
…dina poäng betalas ut i form av en värdecheck två gånger per år (juli och januari).
…giltighetstiden på värdechecken är 6 mån.


Bli värdekund i vårt lojalitetsprogram och samla poäng.
Anmäl dig redan idag!

Skicka dina uppgifter till lojalitetsprogram@tendenz.se

VÄLKOMMEN!


OM TENDENZ


Våra varumärken
Nyhet_RCO_SBCA-Winner.zip Nyhet_ORIBE_Dry_SCA-Winner.zip Oribe_Gold_lust_Dry_Shampoo.zip Oribe_Silverati_A4_A5.zip Oribe_Signature_Schampoo_Elle_Awards_A5.zip V76_3_nyheter.zip Joico_tintshot.zip Joico_lusterlock_Tara.zip Kampanj Joico Curl.zip Joico_Inpackning_pa_kopet.zip Joico_Color_Infuse.zip R-CO_Nyheter_Januari.zip RCO_Fall_in_love_with_RcO_A5.zip HHS_Haircuddles_Electro.zip HHS_Wetbrush_Droplets.zip SC_The_Tainted_Lip_Stained_A5.zip INVENTERINGSLISTOR-2017.pdf HMS_datablad.pdf