Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Artikelnummer˄˅

Milano Weekend

TEND-049_RCO_Utbildning_Milano_954x390.jpg

R+Co Milano Weekend

Fånga våren i Milano och låt dig inspireras av en magnifik miljö.
Följ med oss till vackra Italien under vår R+Co Milano Weekend den 28-29 april. Få en försmak av härlig sommarvärme under denna inspirerande resa.

Möt R+Co International Team och hämta unik inspiration från modemeckat Italien.

Curling Iron Setting Inspired by Garren
Dagarna fylls med en inspirationsdel samt en workshopsdel med Andrean Noir som är R+Co International Educator. Hon kommer att inspirera oss med handfasta tips om rätt balans och proportioner för kunden och vi får också ta del av Garrens viktigaste referenser som går tillbaka till Botticelli. Två stilar kommer att visas där den ena är en klassisk Rita Hayworth och där den andra är en modern Anna Sui. Olika locktekniker kommer att visas med hjälp av tre olika curlingverktyg.

Plats: Studio C8
Adress: Via Savona 97, Milano

Datum:
28 april - Look & Learn
29 april - Hands On

Vi föreslår att senaste utresedagen sätts till den 27 april och den tidigaste hemresedagen bokas till den 30 april.

Flyg och hotell bokas på egen hand.

Mer detaljerad information kommer inom kort.


Våra varumärken
Nyhet_RCO_SBCA-Winner.zip Nyhet_ORIBE_Dry_SCA-Winner.zip Oribe_Gold_lust_Dry_Shampoo.zip Oribe_Silverati_A4_A5.zip Oribe_Signature_Schampoo_Elle_Awards_A5.zip V76_3_nyheter.zip Joico_tintshot.zip Joico_lusterlock_Tara.zip Kampanj Joico Curl.zip Joico_Inpackning_pa_kopet.zip Joico_Color_Infuse.zip R-CO_Nyheter_Januari.zip RCO_Fall_in_love_with_RcO_A5.zip HHS_Haircuddles_Electro.zip HHS_Wetbrush_Droplets.zip SC_The_Tainted_Lip_Stained_A5.zip INVENTERINGSLISTOR-2017.pdf HMS_datablad.pdf